Tuesday, July 20, 2010

Contest Hijau...

yeay! masuk contest lagik..!
contest kali ni dianjurkan oleh Ms. Green dan dengan berbesar hatinya saya menerima pelawaan untuk join contest yang beliau anjurkan..

nak tau syarat?
  • kau kena jadi followers beliau, click sini untuk ke blog beliau.
  • kalau nampak iklan kat blog beliau, click je..nanti beliau akan click kau pulak..
  • then kau attach je apa-apa benda yang ada kaitan dengan HIJAU.. kalau kau rajin, kau discribe, kalau kau malas xyah pon tak pe..
  • then kau link kan post entry kau kat blog beliau
  • tarikh tutup ialah pada 31 JULAI 2010

mudah kann??? sangat mudah okkk...
so..ini gambar yang telah saya attach kan untuk bertanding dalam contest ini..

*
*
*
~ lokasi : Sik Kedah Darul Aman

ini gambar tempat saya menenangkan diri dari segala kekusutan serta keserabutan. kalau dah lama sangat stay kat jb and tak dapat balik kedah, memang kepala hotak dah macam orang putus fius.. so, bila dapat balik kedah, saya akan datang ke sini untuk bertenang di samping melihat keindahan tasik pedu ni..
kalau ada sapa-sapa yang nak tau tempat ni, sila pm saya okkk... saya boleh jadik tourist guide u all..


sekian~babai
I could not ask for more

6 comments:

ms.GrEEn said...

wah!!menarik nih...mmg tenang la...tq!!! so tgu yek keputusannya nnti:)

Illiana Hidayah said...

ms.Green : menarik ke..?? sila la dtg ke tmpt saya kalau nk jenjalan sini...hehhe... okesss...saya mahu menang!!! hahahhaa.. (kalau de rezeki la...)

Shah Iznan said...

niceplace....nnt bleh letak lam katalog tmpt2 menrik di malaysia ek...akekkeke...ngeee

Illiana Hidayah said...

Shah Iznan : blh2...xdak hal...hehehe...

Miss Annaz said...

mmmm....
sungguh menarik perhatian..
bagus3x..

Illiana Hidayah said...

Miss Annaz : tq so much!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...