Monday, July 5, 2010

Cikgu Kembali ke Sekolah

rutin bangun pagi pukul 530a.m kembali..
kena gerak ke sekolah pukul 630a.m..
kena iron baju kerja untuk seminggu..
kena buat lesson plan untuk mengajar.. (naseb baik kali ni lesson plan tulis pendek2 je, and kena ngajar 4 waktu je untuk subjek major..)
balik sekolah paling awal pukul 2.05p.m..
kena masuk meeting guru setiap hari rabu..
kena terima surat chenta "relief" setiap hari.. (konfemm dapat kelas blkg2..)
kena setelkan 3 projek mega sepanjang kat skool..
kena setelkan research report untuk setelkan degree..
kena kembali menggunakan suara yang kuat untuk bekerja..


oleh itu..
tidoq musti cukup..
baju musti iron siap2 on wiken..
lesson plan kena terus tulis utuk minggu2 seterusnya.. (untuk sebulan pon bagus..)
siapkan planner untuk setelkan projek mega, research report..
takleh minum ais banyak sangat, nantu sakit tekak..
siapkan mental dan fizikal supaya mampu menjalani kehidupan selama sebulan di
S.K.T.I.E terchenta



~ kembali menyarungkan nametag "cikgu illiana"

alhamdulillah...
ulser kat lidah dah semakin pulih..
tak daklah nak masuk kelas kena guna bahasa isyarat dengan anak murid..
mahu haru biru kelas dibuatnya..
boleh makan macam2 balik...
terima kasih Tuhan!


~sekadar gambar hiasan

*pas meeting block tulis lagi kalau ada idea...

sekian~babai
i could not ask for more

2 comments:

sarah shafie said...

float..sedapnye..

illianahidayah said...

sedap2...jom kite makan sesame nak..? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...