Friday, July 23, 2010

Award~

yezzaaa..! terima award!!
terima kasih diucapkan kepada Cik Bucken atas award yang telah beliau anugerahkan kepada saya.. muehehhee... guna perkataan tak bley blahhh... ayat dan perkataan mesti mantooppp!! kata cikgu...muahahaha... (skali lagi riak terpancar di permukaan blog nampaknya...)

BERIKAN KATA-KATA SEMANGAT KEPADA DIRI SENDIRI DAN PEMBERI AWARD
untuk diri sendiri : sila berjimat cermat kalau tak mau makan pasir...muahahhaa... (tak terfikir benda lain sebab minggu ni sudah terbabas sedikit bajet..)
untuk pemberi award : teruskan seni kreatif anda! pasni bley jadi blogger sepenuh masa :)
dan saya mahu tag 3 rakan blogger saya iaitu.....jeng....jeng...jeng....
dan
semoga korang happy2 selalu okkk....
sekian~babai
I could not ask for more

7 comments:

++***hana zaty**++ said...

dear! tq for the inspiration! hee.. terharu terharu..sob3! :)

mohd sasuke said...

salam..trimas ye sudi kirim award kat caer..=)

Illiana Hidayah said...

hana : hehehe...u r welkem..jgn nangis..xsampai lak nk hulur tisu nnt...hehehe...

caer : yezzaaa... sama2...

ooney : di manakah kamu...??? saya menjejak..tapi link kamu broken!

Cik Bucken said...

eheheh..jd blogger sekosong mase je bleh kah? =P

Ooήey™ said...

illiana.sudah jumpa..hehe thanks alot babe!!

Illiana Hidayah said...

Cik Bucken : sekosong mase..??? xpe...kamu kreatif...hehehe

ooney : yep! u r welkem..

Ooήey™ said...

my link broken?huhu mungkin silap letak . dan tertekan , kot..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...