Friday, June 11, 2010

entry rojak terlampau~

oraittt!!! cantekkk la... line ok jugak ini malam biarpun tadi hujan turun dengan lebatnya.. hehehe.. thanx celcom berokband....

bisikan naluri..
sejauh mana kebenaran bisikan naluri??
ada orang kata naluri ni hanyalah bisikan dan godaan syaitan..
ada jugak orang kata, naluri wanita sangat tinggi.. dan kebarangkalian untuk terbukti kebenaran juga adalah tinggi.. contohnya naluri seorang isteri terhadap keselamatan suaminya... (xmau bagi contoh -ve even contoh -ve yang terjelma di minda tatkala ini..), atau naluri seorang ibu terhadap anak-anaknya.. tapi biarpun kekuatan naluri tu di tahap paling maksimum macam mana pun, kita tetap tak dapat lawan takdir Allah.. takdir yang telah tertulis di Loh Mahfuz.. yakinlah bahawa setiap ketetapan pasti ada hikmah yang tersembunyi..

okkk...actually saya tak tau nak fokuskan pada topic apa malam ni, nak cakap pasal opening match FIFA ke, atau nak mention pasal saya meluat baca entry sorang hamba Allah ni yang mana sangat tak perlu la kau mentionkan secara detail kot segala gerak geri kau... blog kak Di even nampak cam open sesame, tapi masih lagi tak detail cam kau.... hadoiiilaaaa... xpaham2... oppssss.. apa yang telah saya carutkan...??? apakah????? hahahhaa...

baru online facebook tengok 2 kapel senior kat maktab dah pun selamat mendirikan rumah tangga.. diorang tu berchenta sejak dari zaman masuk maktab lagi.. hebat sungguh mereka.. setia pada sebuah perhubungan, dan yang paling saya pasti, perhubungan mereka berlandaskan keikhlasan dan kejujuran dan diiringi dengan doa restu oleh kaum keluarga....

hopefully you will be mine.. totally mine...saya tak mampu untuk membayangkan zaman segelap mana yang bakal saya lalui jika dia pergi... please hun..~


sekian~babai
I could not ask for more

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...