Tuesday, June 22, 2010

cemburu jugak awk ni eh?

"sayang tak kisah saya keluar dgn dia?"
"setakat keluar makan, saya tak kisah, tapi kalau niat awak tu lain.. mestila saya risau..ingat, awak tu suami orang"
ahaaa... jangan buat lawak ingat saya dah kawen, and saya tengah bagi green lite kat hubby saya keluar makan ngan pompuan lain ye... excuse me... hehhee... ni dialog sara ngan asrul dalam drama Gelora di Hati Sara.. entah mimpi apa semalam saya bukak balik drama yang dah saya upload ni, dan saya menonton untuk kesekian kalinya.. (sebab dah terkira berapa kali saya tengok..ngheeeeee...)
teruja bila melihat keanggunan Gee @ Sara dengan attire peguam, ke sana ke sini untuk dapatkan bukti dan fakta hujahan.. sebab saya pernah mengimpikan untuk bergelar peguam.. tapi nampaknya tidak kesampaian... so, saya bila tengok cita2 yang mengisahkan lawyer ni, hormon lawyer saya meningkat secara mendadak.. sweet oooo.... nampak ada ketegasan dalam kelembutan.. hehehe...
dalam setiap cita rosyam nor ni.. saya sangat melambung2 naluri wanita sebab beliau sangat romantik! eh.. kau jangan nak cakap aku menggedik tak tentu pasal.. kalau bagi kau laki romantik, mesti kau pun melambung2 di awanan tinggi sampai tak mau turun berpijak di bumi yang nyata kann... hahaha... tak kesahla korang nak kata rosyam nor ni hero tua ke hape.. janji lakonan beliau superb! i like!!! pelik kan.. kenapa Shah Rukh Khan orang tak panggil hero tua eh..? cuba bandingkan lakonan SRK ngan Rosyam.. ada persamaan! cara bercakap bila part memujuk.. cairrr beb wa cakap lu....!!! hahahhaa...
okkk2... sudah2... jangan over in action sangat.. nanti kang saya kena saman pulakk sebab cuba mempublisitikan pelakon2 malaysia.. heheh.. jangan saman saya.. saya hanya peminat yang minat dengan lakonan mereka.. sumpah! saya tak dak niat lain! hahahhaa....





*sudah selesai sesi pembakaran! ada sikit lagi tak puas ati.. xpa2.. nanti saya cita pasal tu.. bila tiba masanya..
*kenapa sekarang bila dia tersalah sebut sikit saya mesti rasa 1 perasaan macam sebak eh..? even saya tau dia nak bergurau..? ohhh... saya tak paham dengan diri saya sendiri..!
*encik posmen.. saya tak sabar tunggu parcel sampai.. sila cepat!
sekian~babai
I could not ask for more

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...