Sunday, June 27, 2010

award!!!

testing2.. hehehe...
ok2... saya mulakan dengan entry di jb ni dengan meng"show"kan award yang cik bucken bagi.. muahahhaa... rasa macam riak gilaaaa... sebab ni award 1st yang saya dapat.. eh..? tu pon nak riak kann.. orang len dah bersepah-sepah dapat award tak dak riak pon... hehehe... dalam dok me'riak"kan diri.. lupa lak nak wish thanx kat cik bucken..
"ke hadapan cik bucken merangkap bakal kakak ipaq saya.. semoga sihat selalu hendaknya.. tujuan adinda (dah kena berlatih bahasakan diri adinda ni...) menulis surat berteknologi tinggi ini ialah untuk merakamkan jutaan terima kasih kerana telah memberi award kepada adinda... nanti2 bagi la lagik ye.. sekian, sambutlah salam di angin lalu dari adinda.."
muahahhaa... okkk2... karang saya update lagi... mau makan kejap... lapaqqq tahap dewa dah ni..

sekian~babai
I could not ask for more

2 comments:

Cik Bucken said...

surat tu memang habes purba cik yana =P
same2..huhuhu

illianahidayah said...

hahha...
spesel tau utk cik bucken..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...